Termes i condicions

DEL CONTRACTE

Aquests Termes i Condicions, junt amb la confirmació de la comanda, constitueixen el contracte entre Ones Retail S.L. i el Client per al subministre de productes. No seran d´aplicació caps altres Termes i Condicions.

S´entendrà que el Client està d´acord amb les condicions generals que es contenen a aquest text, des del moment en que accepta, declara haver llegit i està d´acord amb aquests Termes i Condicions.

3. FER UNA COMANDA

Per poder fer una comanda, el Client haurà de tenir 18 anys d’edat com a mínim. Si ets menor d’edat, demana als teus pares o tutors legals que facin la compra al seu nom.

Si tens entre 14 i 18 anys d’edat, pots sol·licitar informació sobre productes i esdeveniments. En qualsevol cas, és recomanable que comptis amb els teus pares o representants legals abans de navegar i/o registrar-te a les nostres pàgines web o aplicacions mòbils per tal que puguin explicar-te qualsevol dubte que pugui sorgir-te.

Si ets menor de 14 anys, siusplau, no ens proporcionis cap informació personal, doncs no podem acceptar-la.

Un cop hagi accedit a la pàgina web corresponent, el Client haurà d´omplir el formulari amb les dades personals necessàries que se li demanen i que es troben a totes les nostres botigues online, i haurà de fer click al botó “finalitzar comanda” per confirmar la compra.

Quan el Client finalitzi la seva comanda, li enviarem un correu electrònic amb el seu número de comanda i els detalls de la compra.

En cas que hi hagi algun problema amb l’enviament del material, ens posarem en contacte amb el Client el més aviat possible per informar-lo sobre la situació i suggerir-li productes alternatius que pugui desitjar comprar. O bé proposar-li la devolució de la suma de diners que ens hagi satisfet per tals productes.

El Client podrà cancel•lar la comanda en qualsevol moment i sense cap cost addicional, sempre que la comanda no hagi sigut facturada i enviada a través de l’empresa de transport. Si el paquet ja hagués sortit de les nostres instal•lacions, el Client podrà rebutjar-lo amb l’empresa transportista al moment de la recepció de la compra.

La disponibilitat dels productes de la web canvia constantment i reflecteix la situació en temps real. Afegir un article a la cistella de compra no garanteix que quedi reservat per al Client, ja que altres clients poden haver-lo comprat mentre estava navegant per la web. Només en el moment que s´ha completat el procés de pagament, el producte queda reservat efectivament per al Client.

Farem tots els esforços possibles per subministrar els productes enumerats en la confirmació de la comanda. Tot i així pot haver-hi ocasions en les que ens sigui impossible subministrar tals productes degut a, per exemple, que tals productes no estiguin en estoc. En aquests casos ens posarem en contacte amb el Client per informar-lo i potser suggerir-li productes alternatius que pugui desitjar comprar.

4. ENTREGA DELS PRODUCTES

Ones Retail S.L. li subministrarà els productes indicats a la confirmació de la comanda del Client, segons els presents Termes i Condicions.

5. INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES

Donem molta importància en relació a la informació que oferim sobre les característiques essencials dels productes a través de descripcions tècniques que provenen de les nostres empreses col·laboradores i fabricants, i fotografies que il·lustren els productes. Tota aquesta informació es proporciona dins del límit de la tècnica i respectant els millors estàndards del mercat.

6. PREUS I DESPESES D’ENVIAMENT

El preu de cada producte vindrà determinat clarament a la botiga online. El preu i les condicions dels productes oferts podran variar en el temps, però en qualsevol cas, per una comanda en concret, sempre regiran el preu i les condicions que es van indicar quan el Client va realitzar la comanda.

Ens reservem el dret a cobrar la comanda des del moment de la seva recepció.

Els preus de venda indicats a les nostres botigues online es mostren de la següent manera:

-Si el Client viu a la Unió Europea, tots els preus inclouen l´IVA, però deduïm aquest import del total si l´enviament es fa a zones exemptes d´IVA. Al Regne Unit, tots els nostres preus inclouen l´IVA, que actualment se situa en un tipus estàndard del 20%.

-Si el Client viu fora de la Unió Europea, els preus no inclouen l´IVA. El Client haurà de pagar l´IVA local, i pot ser que hi hagi alguna taxa d´importació quan arribi el paquet al país de destí. En alguns països o zones també existeixen despeses addicionals com la gestió de documents per duana. Aquestes despeses les cobra l´empresa de transport que fa d´intermediari. Els aranzels i normes de duanes varien als diferents països i és difícil conèixer el seu funcionament amb exactitud.

Les despeses d´enviament no estan indicades als preus dels productes. Les despeses del servei d´enviament van a càrrec del Client i s´afegiran al total de l´import dels productes seleccionats. El Client pot consultar les despeses d´enviament a la cistella de compra, abans de confirmar la comanda i abans de finalitzar el procés de contractació. El càlcul de les despeses d´enviament depenen del volum i el pes dels articles.

7. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

El Client ha de tenir en compte que les comandes s´enviaran dins dels límits d´estoc disponibles. Si un dels productes comprats no estigues en estoc, ens comprometem a envair al Client un correu electrònic el més aviat possible (a partir de la data en que va fer la comanda) per comunicar-li el termini en que podrem enviar els seus productes. En cas que no estigues interessat en esperar, podrà demanar la devolució dels imports que hagi pagat per tal article.

Si algun dels productes de la seva compra, un cop facturat, no està disponible, ens comprometem a enviar al Client els productes disponibles i a regalar-li les despeses d´enviament de la resta de la compra. Si és possible, li proposarem un article de qualitat i preu equivalents per tal de substituir el producte indisponible. En cas que no accepti el producte substitutiu que li haguem proposat, procedirem a tornar-li els diners del producte indisponible. Si vol tornar el producte substitutiu, les corresponents despeses d´enviament aniran a càrrec de Ones Retail S.L.

8. PAGAMENT DELS PRODUCTES

Ones Retail S.L. s”ha associat amb Striep. Si el nostre departament de seguretat sospita que hi ha alguna anomalia o frau, Ones Retail S.L. es reserva el dret d”anul·lar la transacció per motius de seguretat.

Els principals mètode de pagament es amb targeta de credit o debit, altres metodes poden ser acceptats. Tingues en compte que els mètodes de pagament oferts poden variar segons el país de destí. Un cop el Client hagi afegit tots els articles a la cistella de compra i hagi selecciona el servei de missatgeria, es mostraran tots els mètodes de pagament disponibles per al seu país de destí.

Per als pagaments en línia efectuats amb targeta de crèdit/dèbit, s’utilitza el sistema de seguretat “Secure Socket Layer” (SSL), que permet xifrar la informació bancària a la xarxa.

El Client sempre té el dret a rebre la factura amb paper de forma gratuïta. Si no ens indica el contrari en el moment de fer la compra, entendrem que consent expressament en rebre la factura per via electrònica (correu electrònic). Aquest consentiment podrà ser revocat per part del Client en qualsevol moment, posant-se en contacte amb el nostre equip d’atenció al Client, a través de l’apartat de contacte.

9. ENTREGA DELS PRODUCTES

Al realitzar una comanda, el Client pot escollir l’opció d’entrega després d’haver afegit tot els articles desitjats a la cistella de compra.

Ones Retail S.L. enviarà la compra a l’adreça que el Client indiqui en el moment d’efectuar la comanda. Per garantir l’entrega segura del paquet, l’empresa de missatgeria necessita una forma per confirmar que l’entrega s’ha realitzat amb èxit. Si no hi ha ningú al domicili per rebre el paquet, el conductor intentarà fer una nova entrega, dipositarà el paquet a un veí o bé tornarà el paquet a la oficina local de correus per conservar-lo de forma segura. En el cas que el paquet no pugui ser entregat degut a qualsevol motiu, tal com adreça incorrecte, destinatari absent, rebuig del paquet, etc. el paquet serà retornat al nostre magatzem. Tingues en compte que només podem retornar els diners del preu del producte pagat un cop el paquet hagi arribat de nou a les nostres instal•lacions. El Client rebrà l’abonament del preu del producte pagat a través del mètode de pagament escollit per efectuar la compra. En aquest cas les despeses d’enviament no seran retornades.

10. GARANTIA DELS PRODUCTES

Com a distribuïdor oficial de totes les marques, tots els articles que ven Ones Retail S.L. estan coberts per una garantia del fabricant de 2 anys. Si qualsevol dels productes comprats tingues un defecte de fabricació, i es detecta en un termini de dos anys a partir de l’entrega del producte, i el defecte és confirmat per al fabricant, Ones Retail S.L. es compromet a reparar-lo gratuïtament; substituir-lo per un de nou alternativament; o a efectuar el corresponent abonament dels diners. En aquest cas totes les despeses de devolució del producte i enviament del nou producte o del mateix producte reparat, van a càrrec de Ones Retail S.L. Així mateix s’organitzarà la devolució de la manera més idònia. En cas que el problema del producte no fos un defecte de fabricació i per tant no estigues cobert per la garantia, serà el Client qui pagui totes les despeses addicionals, incloent les despeses de devolució.

11. EL DRET A LA DEVOLUCIÓ I REVOCACIÓ DELS PRODUCTES

Si el Client no està satisfet amb el producte que ha adquirit, podrà retornar el producte i obtenir l’abonament del preu del producte retornat dins del termini dels 30 dies següents a l’entrega dels productes. Per altra banda, només s’accepten articles que no s’hagin utilitzat. Hi ha determinats productes que no es poden retornar com els productes personalitzats, per exemple botes o samarretes personalitzades, guants de futbol personalitzats o esquis.

Per devolucions el Client es pot posar en contacte a traves del formulari de contacte.

Un cop retornats els articles al nostre magatzem i prèvia comprovació del seu estat, es farà l’abonament de l’import a través del mètode de pagament escollit pel Client.

El Client té dret a desistir de la compra, dins del termini de 30 dies naturals següents a l’entrega dels productes, a menys que es tracti d’una exclusió prevista per la Llei General de Defensa de Consumidors i Usuaris.

Per exercir el dret de desistiment, el Client haurà de notificar-ho a Ones Retail S.L, a traves del formulari de contacte. O podrà enviar un formulari de desistiment per correu postal a l’adreça :Ones Retail S.L., Carrer Port 42. 172580 l’Estartit (Girona – Espanya). A continuació es facilita el model de formulari de desistiment. Tingues en compte que només s’ha de complimentar i enviar el següent formulari en cas que el Client vulgui revocar el contracte.
– Per la present li comunico que desisteixo del contracte de venda de el/s següent/s bé/béns:
– Compra rebuda el dia: __/__/__
– Nº de compra:
– Nom i cognoms:
– Correu electrònic amb el que vas realitza la compra:
– Adreça del Client:
– Firma:
– Data: __/__/__

12. COMENTARIS SOBRE ELS PRODUCTES

Ones Retail S.L. recomana al Client que deixi ressenyes, comentaris i faci preguntes sobre els productes oferts a les botigues online. Regularment supervisem aquest contingut i ens reservem el dret d’eliminar-lo, rebutjar-lo o editar-lo en qualsevol moment. A l’enviar informació a la nostra pàgina web tal com una ressenya, una pregunta tècnica sobre un producte o un comentari sobre el servei, el Client entén que el que ha enviat no està protegit per drets d’autor i està permès l’aparició en les nostres botigues online.

13. OBLIGACIONS DE TRADEINN I DEL CLIENT

Ones Retail S.L. es compromet a posar a disposició del Client tota la informació necessària sobre els productes que ofereix, així com informació sobre les comandes. Ones Retail S.L. no es fa responsable de la no execució de les presents condicions en cas de força major i en cas de falta del Client o d´un fet imprevisible per part d´una persona aliena al contracte.

El Client es compromet a omplir els formularis de comandes i els seus camps segons les instruccions indicades. Ones Retail S.L. protegirà les seves dades segons la llei. El Client també es compromet a abonar el preu del producte, amb els impostos corresponents i les despeses d´enviament.

Li recordem que és aconsellable que guardi una copia de les dades de la seva compra. Ones Retail S.L. no es responsabilitza de qualsevol perduda de dades, arxius o, en general, de qualsevol dany que resulti d´un fallo de copia de seguretat per part del Client d eles dades contingudes en els productes adquirits.

Ones Retail S.L. no es fa responsable de les conseqüències que poguessin resultar de la utilització inadequada dels productes venuts a les seves botigues Online.

14. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I COMENTARIS

Les dades personals que l´usuari ens faciliti seran tractats amb la finalitat de prestar els serveis i/o per l´enviament dels productes sol·licitats si realitza una compra, i amb la finalitat de facilitar, inclús per mitjans electrònics, informació personal.

El responsable d’aquests tractaments es Ones Retail S.L. amb domicili Social a Carrer Port 42, 17258 l’Estartit (Girona), Espanya. Tel.: +34 972 75 06 76

El delegat de protecció de dades de Ones Retail SL (DPD) al qual el client pot recórrer per l’exercici dels teus drets és Daniel Estarriola Dalmau amb qui pots contactar a través de la direcció electrònica: ones@onesretail.com
La base jurídica del tractament en cas de ser client, és l’execució del contracte en el que l’usuari n’és part.

La base jurídica en el cas de la informació comercial és el consentiment exprés de l’usuari doncs, al registrar-se, dóna la autorització exprés per a que se li enviï informació comercial, inclús per mitjans electrònics.

Sempre que es desitgi, l’usuari es podrà donar de baixa del nostre butlletí informatiu i revocar aquest consentiment exprés, per a deixar de rebre aquest tipus de correus electrònics. Per fer-ho, l’usuari podrà donar-se de baixa en qualsevol moment a l’apartat “El meu compte” o fent clic a l’enllaç previst a aquest efecte al peu de pàgina de cada un dels correus electrònics promocionals que s’envien.

Al registrar-se a la pàgina, l´usuari es compromet a proporcionar-nos dades personals vàlides, les quals permeten la prestació del servei per part de Ones Retail S.L. i la correcta identificació de l´usuari registrat. Aquestes dades personals que l’usuari ha de facilitar-nos són indispensables per l’enviament de la informació i/o les comandes i la confecció de les factures.

L’absència d’aquestes dades o la seva inexactitud comportarà la impossibilitat de realitzar els enviaments d’informació i/o l’entrega de les comandes. Si una comanda no pot ser entregada per aquesta causa, serà anul·lada automàticament.

Només Ones Retail S.L. serà responsable de les dades personals de l’usuari. Les dades facilitades per l´usuari s´emmagatzemen en un fitxer amb la titularitat de Ones Retail S.L. que compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades i comerç electrònic.

Ones Retail S.L es compromet a cumplir amb el deure de secret de les mateixes dades, així com a tractar-les amb confidencialitat, assumint les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o acce´s no autoritzat, tal i com es recullen al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016.

També es compromet a la no utilització de tals dades personals per a finalitats diferents a l´objecte del servei que presta a través de les seves pàgines web o dels seus butlletins comercials, que ofereixen informació sobre ofertes de productes per a la seva venda directa a través d´Internet, i a la no transmissió de les mateixes a tercers, a menys que aquests intervinguin en el desenvolupament objecte del contracte.

Mtjançant l´acceptació de la present Política de Privacitat, l’usuari presta el seu consentiment exprés perquè les seves dades personals puguin ser comunicades i/o transmeses internacionalment a altres empreses del grup o a empreses participades o associades de Ones Retail S.L. amb les finalitats establertes als paràgrafs anteriors.

De la mateixa manera, consent expressament a la cessió i/o transferència internacional de les seves dades a empreses amb les que es necessari compartir les seves dades per al bon fi de la comanda o de l’enviament de la informació, com poden ser les empreses de transport, de paqueteria, missatgeria, logística, serveis professionals d´allotjament i gestió de dades, proveïdors de xat en línia i serveis d´analítica web, etc. Queda informat de que les dades de l’usuari podran ser o seran cedits a aquestes empreses.

Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment a través d’escrit firmat i amb la referència ´REVOCACIÓ DEL CONSENTIMENT´, dirigida a Ones Retail S.L.

Qualsevol usuari registrat pot, en qualsevol moment, exercir el dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades de caràcter personal subministrades a Ones Retail S.L. i a oposar-se al seu tractament. Podrà fer-ho mitjançant petició escrita, firmada i acompanyada d´una fotocòpia del DNI, dirigida per correu postal a: Carrer Port 42, 17258 l’Estartit (Girona) Espanya o per correu electrònic a: ones@onesretail.com

A més a més, informem que l’usuari també té dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control, com pot ser l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

15. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I COPYRIGHT

Tots els continguts disponibles a les botigues online de Ones Retail S.L. (il•lustracions, textos, denominacions, marques pròpies, imatges, vídeos, etc.) són propietat de Ones Retail S.L. Les marques de tercers son propietat dels seus titulars. Tota reproducció parcial o total dels continguts, a través de qualsevol procediment i en qualsevol suport està subjecte a l´autorització prèvia i expressa de Ones Retail S.L. o dels titulars dels drets, en tal cas.

Totes les opinions redactades pels clients son controlades per l’equip de marketing. Si les opinions rebudes infringeixen la llei, l’ètica o la moral (publicitat abusiva, difamació, insults, comentaris fora de context, etc.) Ones Retail S.L. es reserva el dret a rebutjar o modificar tals opinions.

Ones Retail S.L. no es responsabilitza del mal ús que es facin dels continguts de les pàgines web, sent exclusiva responsabilitat de l´usuari que accedeixi a tals continguts o els utilitzi.

Ones Retail S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a la pàgina web de tercers a la qual es pugui accedir a través d´enllaços (links) o buscadors de les pàgines web. La presència d´enllaços (links) en les pàgines web té una finalitat merament informativa, i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació de tals enllaços.

16. ENLLAÇOS AMB TERCERS

Ones Retail S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d’enllaços (links) o buscadors de les pàgines web. La presència d’enllaços (links) a les pàgines web té una finalitat merament informativa i en ningun cas suposa un suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Existeix la possibilitat de compartir continguts o qualsevol tipus d´informació a través de xarxes socials com Twitter, Facebook. Instagram o altres aplicacions, quedant sotmesa tal activitat a les condicions d´ús i registre expressament establertes per aquestes plataformes, online, sense que Ones Retail S.L. assumeixi cap responsabilitat directa o indirecta pels continguts publicats en elles pels usuaris. En aquests casos, s´haurà de tenir en compte que al accedir a tals xarxes socials, estàs sortint de les pàgines web de les botigues, per accedir a un entorno no controlat per Ones Retail S.L. En conseqüència, Ones Retail S.L. no assumirà cap responsabilitat per les possibles vulneracions a la seguretat de tals entorns. Ones Retail S.L. declina tota responsabilitat que es derivi del l´intercanvi d´informació entre Usuaris a través de las pàgines Web. La responsabilitat de la difusió de dades i de les manifestacions difoses a les seves pàgines web, correspon en tot cas a qui les realitzin.

17. MODIFICACIONS DE LES MENCIONS LEGALS

Ones Retail S.L. es reserva el dret a modificar el present Avís Legal sense que sigui requisit previ l’acceptació expressa per part de l’Usuari, entenent tàcitament acceptades per ell les modificacions introduïdes en el cas que continuï accedint a les pàgines web a partir de la data de publicació de les referides modificacions. En cas contrari, l’Usuari haurà de cessar de forma immediata l’accés i/o utilització de les pàgines.

18. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

El present contracte serà interpretat i es regeix conforme a la legislació espanyola vigent. El present contracte ha set redactat originalment en castellà i l’usuari accepta que la versió castellana del present document prevaldrà sobre qualsevol versió del mateix en un altre idioma.

Les parts acorden, per a la resolució de conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, sotmetre’s a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Girona, a menys que el Client sigui un particular, en tal cas seran els del domicili del client.

Alternativament, com a entitat adherida a Confiança Online i en els termes del seu codi ètic, en cas de controvèrsies relatives a la contractació i publicitat online, protecció de dades, protecció de menors, el Client podrà acudir al sistema de resolució extrajudicial de controvèrsies de Confiança Online (www.confianzaonline.es), segons la seva elecció. Per altra banda, posem a disposició l’enllaç a la plataforma de la Comissió Europea, d’acord amb el reglament sobre ODR de consum.